Nieuwsbrief
U kunt door de 2 onderstaande velden in te vullen zich inschrijven voor onze nieuwsbrief .

Fair Flowers

 

 

Fair Flowers Fair Plants
FFP is een nog jong maar inmiddels gevestigd initiatief om de productie en afzet van duurzaam geteelde bloemen en planten te stimuleren. Duurzaam geteelde bloemen en planten zijn geteeld met respect voor mens en milieu.

FFP producten worden herkenbaar aan de consument gepresenteerd met het FFP consumentenlabel. Dit FFP label geeft de consument - dankzij de traceerbaarheid - de zekerheid dat de producten die hij heeft gekocht zijn gekweekt op een wijze die het milieu minimaal belast en die goede sociale omstandigheden op het bedrijf garandeert.

Het initiatief om te komen tot een wereldwijde sociale en milieustandaard voor bloemen en planten is ontstaan in samenspraak tussen een groot aantal partijen. Vele internationale belangenvertegenwoordigers, zoals organisaties voor producenten en handelaren in de bloemen- en plantenindustrie, mensenrechten- en milieuorganisaties en vakbonden speelden een belangrijke rol bij de oprichting en zijn nog steeds actief betrokken bij de uitvoering en ontwikkeling van het programma van Fair Flowers Fair Plants.

Ga verder
Emailadres:
Wachtwoord:


Nieuwe producten
Winkelwagen
0 artikelen

Subtotaal: 0,00

Bloemen Buitenland
Bezorg service
Naam:
Telefoon nummer:


Informatie
Garantie
Algemene Voorwaarden
Over ons
Partners
Bezorg service
Verzendprocedure
Onze medewerkers
Bloemen Buitenland informatie

Sitemap
Contact
Bezorg service
Bezorg service
Onze medewerkers
Onze medewerkers
Betaal mogelijkheden
Betaal mogelijkheden