U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Volgens de wetgeving vallen bloemen en planten onder de producten die zijn uitgesloten voor retour sturen omdat deze beperkt houdbaar zijn. Wij doen daar echter niet moeilijk over want het kan natuurlijk voorkomen dat uw bloemen of planten niet lang genoeg staan.
Wij kopen iedere dag vers in maar soms blijkt de kwaliteit achteraf toch niet aan onze norm te voldoen. Bel ons als u klachten heeft: +31 (0) 365 298 911, we komen er samen uit!

Herroeping Bestelling

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ga akkoord a.u.b.
Ongeldige invoer